Prenses Masaj Salonu

Tanıtım: Prenses Masaj Salonu: Hakkında bilgilerine buradan  kolayca ulaşabilirsiniz… Yetkili: Şişli masaj salonu Adres: Pangaltı / İstanbul   Hakkımızda: İstanbul Masaj Hakkında? Mutlu son masaj uygulaması el ile yapılan hafif basınç uygulanan bir kaydırma tekniğidir. Ancak elin hangi kısmı ile yapılacağı hangi masajın uygulandığına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Çünkü Mutlu son masaj uygulaması sadece parmaklarla yapılabildiği gibi elin iç kısmıyla, tüm el kullanılarak ya da parmakların dorsal bölümleri ile de yapılabilir. En temel İstanbul mutlu son masaj teknikleri ise şu şekilde sıralanabilir: Klasik mutlu son masaj tekniği Oluklu mutlu son masaj tekniği Atlamalı mutlu son masaj tekniği Oluklu ve atlamalı mutlu son masaj tekniği El üstünden el atlatarak uygulanan mutlu son masaj tekniği Birbirinden çok farklı şekilde uygulanan bu tekniklerin hangisinin tercih edileceği, hangi masajın uygulandığına ya da masajın uygulanma amacının ne olduğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Fakat tüm masör ve masözlerin bu beş tekniğin tümünü çok iyi biliyor olması gerekir. Aksi halde uygulanan masaj amacına ulaşmayacaktır.
ayaktaki ağrı noktaları bayanlara masaj yapan erkekler bele şişe vurma beştelsiz hamamı corpus spa levent galatasaray hamam grand hotel esenler green spa pendik kadikoy spa kavacık hamam sefa hamamı
BUTİK MASAJ
Comments (0)
Add Comment
Profesyonel Amp Hizmetleri ve Backlink ihtiyaçlarınızda Skype: live:.cid.ad0b1c84c064c583 adresi veya Whatsapp: +1 (213) 297 31 52 yazabilirsiniz.